Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
Contract de membru
Sistemul de comisioane
Construire reţea online

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

Cele mai importante informaţii depre sistemul de remunerare DXN

 

În câteva cuvinte despre câştigurile din MLM!

 

Împotriva MLM - pentru cei cu antipatie neclintită, rezultată de ignoranţa lor - ieşire aici.

 

Cei care s-au ocupat deja cu MLM sau au auzit de acesta ştiu că după obţinerea unui anumit nivel de performanţă în majoritatea afacerilor bazate pe construirea unei reţele au şansa realizării unor câştiguri imense. De aceea (după părerea mea) n-are nici un rost să calculezi cât poţi să câştigi în cazul în care ai câţiva înregistraţi şi ei comandă de câteva ori, pentru uz personal, unu sau două pachete de cafea. Îţi şoptesc: vei câştiga foarte puţin sau mai bine zis nimic.

 

În afacerea MLM bani vei obţine din vânzare directă, din adaosul comercial. Tu cumperi la preţ de en gros şi vinzi cu amănuntul. Dar nu proceda în acest fel! De dragul tău nu! Deoarece dacă nu construieşti reţea, vei ajunge ca şi un agent de vânzări: ca să ai venit trebuie să vinzi. Dacă cred bine, majoritatea oamenilor se alătură acestei forme de afacere, ca să realizeze venit pasiv, ca să devină independent din punct de vedere material. De aceea să NU vinzi produsele! Trebuie să "vinzi" posibilitatea de a deveni membru distribuitor. Este uşor de calculat după câte produse merită să se înregistreze cineva în reţea. Eu recomand ca să-i oferi posibilitatea de a cumpăra la preţ de distribuitor şi nu produsul, nici atunci când cineva nu vrea să construiască reţea (sau pur şi simplu nu ştie încă), doreşte produsul doar pentru consum personal.

 

Desigur acest lucru nu înseamnă că cei care vor să cumpere o cutie nu trebuie serviţi. Pentru ei trebuie vândut. Dar să fii atent ca nu acest lucru să fie scopul tău. În MLM cel mai important lucru este copierea. Dacă scopul tău este vânzarea produselor cu orice preţ vor copia acest lucru (sau nu, pentru că vei avea puţini înscrişi). Dar dacă vei fi relaxat şi vei oferi posibilitatea (şi nu produsul!), acest lucru va fi simpatic şi oamenii vor dorii să facă şi ei acest lucru şi vor să-l facă în acest fel.

 

Obligaţii şi aşteptări în sistemul de plată MLM

 

Pentru mine cel mai important punct de decizie, faţă de sistemele MLM obişnuite, a fost lipsa obligaţiilor şi aşteptărilor.

 

Trebuie să mai adaug că eu aş fi început chiar şi în cazul în care n-ar fi fost aşa. Produsul, cafea Ganoderma ca şi cafea sănătoasă, în sine este o garanţie pentru succes, dacă cineva lucrează din greu.

 

Dar să ne uităm la obligaţii, care de obicei descurajează majoritatea construitorilor de reţea, însă după părerea celor care au reuşit, fără acesta nu există afacere cu succes. Eu n-aş accepta concepţia din urmă. Este posibil ca pentru un timp cineva să fie obligat să atingă anumite nivele de performanţă dar pe termen lung rămân cei care au propria lor motivaţie interioară. Este foarte greu (sau imposibil) crearea propriei motivaţii interioare cu influenţe externe. Sunt specialişti (formatori motivaţionali) cu ajutorul cărora se pot realiza temporar rezultate spectaculoase, dar asta e prea puţin pentru succesul real. Pentru succes Tău trebuie credinţa şi perseverinţa Ta sinceră, şi nu o pistă plină cu obligaţii şi constrângeri pentru a atinge anumite nivele de performanţe.

 

În sistemul remunerar a DXN-ului nu sunt distinse nivele de distribuitori şi construitori de reţea. Dacă cineva devine distribuitor poate să construiască şi afacere. Pentru a rămâne distribuitor trebuie doar să cumpere minim un produs pe an.

 

Dacă cineva doreşte să primească bonus după propriile cumpărături,  într-o lună trebuie să realizeze cumpărături în valoare de 100 de puncte. Fiecare produs are puncte valoare, care pot fi găsite în meniul Descărcări în Formularul de comandă. Vreau să clarific că "obligaţia" de 100 de puncte pe lună (este posibil de realizat dintr-o sumă mai mică de 200 de lei) este importantă doar în cazul în care vrei să obţii o rambursare din cumpărăturile tale din luna respectivă. Dacă nu îndeplineşti această condiţie, nu se întâmplă nimic, doar că nu veu avea drept la comision în luna respectivă.

 

Dacă cineva doreşte să primească comision şi după achiziţiile oamenilor aflate în reţeaua lui, reţeaua lui trebuie să aibă cumpărături echivalent cu 200 puncte valoare.

 

Condiţiile de îndeplinit de mai sus sunt atât de minime încât dacă cineva obţine aceste rezultate venitul aşteptat nu va fi demn de menţionat.

 

Punctele pentru achiziţionare se adun nu doar într-o lună ci în continuu, deci dacă cineva realizează 100 de puncte în luna respectivă iar reţeaua lui 800 de puncte, va începe următoarea lună cu 900 de puncte.

 

Punctele valoare au importanţă până la obţinerea (4500 puncte) nivelului Star Agent (nivel de director), care poate fi realizat în cinci luni cu câte 900 de puncte pe lună.

 

Sistemul MLM a DXN-ului este liber de acele mijloace convingătoare cum ar fi prevenirea, detaşarea, măsurarea lunară a puctelor, calificare obligatorie, etc., obişnuite în alte reţele MLM.

 

Comisioane în sistemul MLM DXN

 

Afacerea MLM DXN constă într-o varietate de bonusuri de reţea:

 

Bonus de grup (100 PPV şi  300 PGPV pe lună)           6% - 21%
Bonus de grup pentru directori         25% - 37%
Bonus de dezvoltare        15 %
Dividend de profit internaţional     2 %
Bonus de conducere 15%
Călătorie de stimulare 2%
Premiu în numerar de o singură dată    629 lei
Premiu în numerar pentru călătorie de o singură dată       4240 lei

 

Venitul tău,în funcţie de vânzările lunare realizate în reţeaua ta, va fi diferenţa dintre nivelul de comision aparţinând tuturor performanţelor (puncte valoare realizate)şi nivelul de comision realizat de colegul din generaţia ta de jos.

 

După obţinerea nivelului Star Agent (director), apoi a nivelului Star Diamond (director diamant) există diferite bonusuri de conducere, care nu sunt legate de adâncimile reţelei, se cuvin după cifra de afaceri din reţea. Condiţia pentru obţinerea nivelelor de director este ca în diferitele generaţii  ce fel de directori sunt aşezaţi sub tine.

 

Descriere detailată găseşti în meniul Descărcări, precum şi în Planul de marketing DXN, descărcabil şi de aici.

 

Construirea optimă a reţelei în afacerea DXN

 

Lucrul cel mai important este pornirea rapidă!

 

Sensul afacerii MLM este copiatul. Cu cât petreci mai mult timp în afacere fără performanţe va fi cu atât mai greu să declari autentic că această afacere este superbă. Dar dacă  oamenii abordaţi  de tine văd cât de uşor şi repede creşte reţeaua ta, se vor alătura şi ei cu plăcere.

 

Să nu uiţi, nu o să ai cumpărători fideli, colegi noi doar în cazul care le ascunzi această posibilitate! Să spui  la cât mai multe persoane personal, trimite pentru cât mai multe cunoştinţe adresa paginii tale de web şi vei vedea că aşa cum te-ai alăturat şi Tu vor dori şi ei să se alăture acestui sistem superb.

 

Ai întrebări? Aici pot să întrebi:

Nume:
E-mail:
Mesaj:
   
and type the word! captcha
Solicit text nou!

© Copyright DXN Europe 2009.