Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

carmen sofia malinescu

dxnganoabundacia@gmail.com

0034608719638

Skype: dxnganoabundacia

Santa Cruz de Tenerife

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Site-urile mele externe

DEFINITIV DA

 

" Definitiv" ( Succesul meu cheie ) este cuvântul care a stabilit de acum înainte, liniile directoare ale alegerilor pe care le gestionez .

 

Eu recunosc astăzi că oamenii din jurul meu , care se va încheia în anumite medii ami referindu-se ca " Friky de cafea " sunt corecte , în care să ateste că eu sunt un snob excentric cere , în general , și în special cu privire la acest subiect sănătate și nutriție ...

 

Pe de altă parte, trebuie să recunosc că de când îmi amintesc ( dacă ați avut vreodată lol ) am simțit o atracție deosebită pentru toate lucrurile legate de produsele de ultimă oră și mai sofisticată tehnologie , de exemplu, cu tot care pare să vină din viitor într-un fel simt că -i unde am venit în persoană , de a judeca prin acțiunile mele și modul în care înțelegem lumea de la un copil .

 

Sincer , am ajuns să pună capăt la tot ce mi-a dat nici un rezultat , la acest nivel de " cerere " , la ceva care nu se va potrivi stilul meu de viata .

 

Natural ca viața însăși

 

 

Și hotărât am ales să vin să se concentreze pe construirea de destinația mea păstra în curs de dezvoltare propriul meu potențial , pentru a crea o lume și concepe ca un creator care suntem luați de control și responsabilitate pentru rezultatele pe care le stabilit pentru noi înșine într-o ordine cosmică , pe termen scurt , mediu și lung , se manifesta în splendoarea cu care am conceput , creat și manifestat .

 

Având în vedere că recunoașterea de inimă adevărata esență de recunoștință pentru viață , și manifestul de dragoste în și prin noi , fiind de Creatorul nostru pentru serviciul de o cauză mai mare , deoarece poate fi în acest moment , precum și datorită instrumentelor noi oferă o experiență de viață , și cu această ocazie , mai ales sub forma conceptului filozofic de viață și ne dă minunat ierboase DXN , spre eliberarea omenirii , eliberarea de structuri opresive de sclavie și întuneric , pentru a înțelege , de proiectare și desarolllar -o lume în care apar libertatea financiară , prosperitate , abundența și fericire , ca urmare a care facem parte a patrimoniului Divine .

 

Yeahhhh la ultimul l-am găsit !

 

Aceasta este cafeaua sanatoasa , ultima mea cafeaua DXN , excelent și sănătos cafea DXN , și am constatat că utilizarea acestui instrument minunat de sănătate și bunăstare generos ne dă că a susținut astăzi că a devenit companie și compania din inima mea .

 

Da cu siguranta pe afacerea mea scurt ... și că mult mai mult este un bun exemplu de urmat în ceea ce privește seriozitatea în toate procesele de control , precum și în ceea ce privește certificari de calitate la nivel mondial , fiind lider mondial DXN ( cu ani-lumină de diferență în dvs. categorie )

 

 

Acesta este produs de visele mele am fost mereu în căutarea de la toate tipurile de cafenele toate clasele pe care le-am luat de plumb , până la cafenele de lux , unde Reyes frecvente și icoane internaționale , restaurante inovatoare etc . și azi eu pot spune cu siguranta satisfacatoare si DA că în cele din urmă el a găsit-o.

 

Felicitări DXN pe aniversare a 20 !

 

DXN Vă mulțumim pentru a fi parte din viața mea !

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.