Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
Contract de membru
Sistemul de comisioane
Construire reţea online

Te vom contacta!

Dacă doreşti să vorbeşti cu mine personal sau cu colegii mei despre această afacere, te rog completează câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

 

Cele mai importante informaţii depre sistemul de remunerare DXN

 

În câteva cuvinte despre veniturile din MLM!

 

Contra MLM - pentru cei cu antipatie neclintită, rezultată de ignoranţa lor - ieşire aici.

 

Cei care s-au ocupat deja de MLM sau au auzit despre acesta ştiu că după obţinerea unui anumit nivel de performanţă în majoritatea afacerilor bazate pe construirea unei reţele au şansa realizării unor câştiguri imense. De aceea (după părerea mea) n-are rost să calculezi cât poţi câştiga când ai câţiva membri înscrisi iar ei efectueaza comandă de câteva ori, pentru consum propriu, unu sau două pachete de cafea. Îţi şoptesc: vei câştiga o sumă foarte mică sau mai bine zis nimic.

 

În afacerea MLM vei obţine bani din vânzare directă, din adaosul comercial. Tu cumperi la preţ redus şi vinzi cu amănuntul. Dar în interesul tău nu proceda așa! Dacă nu construieşti reţea, vei ajunge ca şi un agent de vânzări: dacă dorești să ai venit trebuie să vinzi. Dacă am dreptate, majoritatea oamenilor se alătură acestui tip de afacere, deoarece vor să aibăun venit pasiv, vor să devină independenți din punct de vedere financiarl. Din acest motiv NU vinde produsul! Trebuie să "vinzi" posibilitatea de a deveni membru distribuitor. Este uşor de calculat după câte produse merită să se înscrie cineva în reţea. Eu  îți recomand ca să-i oferi posibilitatea achizitionării la preţ de distribuitor şi nu încerca să vinzi produsul, chiar dacă cineva nu vrea să construiască reţea (sau nu ştie încă) sau doreşte produsul doar pentru consum propriu.

 

Desigur acest lucru nu înseamnă că cei care vor să cumpere un produs nu trebuie serviţi. Pentru ei trebuie vândut. Dar fii atent acesta nu ar trebui să fie scopul tău! În MLM cel mai important lucru este duplicarea. Dacă scopul tău este vânzarea produselor cu orice preţ vor copia acest comportament (sau nu, pentru că vei avea puţini înscrişi). Dar dacă vei fi relaxat şi vei oferi posibilitatea (şi nu produsul!), acest lucru va fi simpatic şi oamenii vor dori să facă şi ei acest lucru şi în acest fel.

 

Obligaţii şi aşteptări în sistemul de remunerare MLM

 

Pentru mine cel mai important punct de decizie, faţă de sistemele MLM obişnuite, a fost lipsa obligaţiilor şi aşteptărilor.

 

Trebuie să recunosc că eu aş fi început oricum, chiar dacă acestea nu ar fi fost. Produsul, cafeaua cu Ganoderma ca cafea sănătoasă, în sine este o garanţie pentru succes, dacă cineva depune efort.

 

Dar să vedem obligaţiile, care de obicei descurajează majoritatea, însă rețelelor fără acesta nu există afaceri de succes. Eu m-aş îndoi de concepţia din urmă. Este posibil ca pentru un timp cineva să fie obligat să atingă anumite nivele de performanţă dar pe termen lung rămân cei care au propria lor motivaţie interioară. Este foarte greu (sau imposibil) crearea propriei motivaţii interioare cu influenţe externe. Sunt specialişti (formatori motivaţionali) cu ajutorul cărora se pot realiza temporar rezultate spectaculoase, dar acest lucru nu este suficient pentru succesul real. Pentru succesul Tău este nevoie de credinţa şi perseverenţa Ta sinceră, şi nu o pistă plină cu obligaţii şi constrângeri pentru a atinge anumite nivele de performanţă.

 

În sistemul remunerar DXN nu sunt separate nivelurile de distribuitori şi de reţea. Dacă cineva devine distribuitor poate construi şi afacerea. Pentru a menține statusul de distribuitor este necesar să achiziționeze minim un produs pe an.

 

Dacă cineva doreşte să obțină bonus după achizițiile propriile, trebuie să efectueze achiziții în valoare de 100 de puncte în luna respectivă. Fiecare produs are puncte valorice, care pot fi vizualizate în  Formularul de comandă care poate fi găsit în meniul Descărcări. Aș dori să precizez că "obligaţia" de 100 de puncte pe lună (care poate fi realizat dintr-o sumă de 300 RON) este importantă doar în cazul în care vrei să obţii bonus după achizițiile tale din luna respectivă. Dacă nu îndeplineşti această condiţie, nu se întâmplă nimic, doar că nu vei avea drept la bonus în luna respectivă.

 

Dacă cineva doreşte să obțină bonus şi după achiziţiile persoanelor din reţeaua lui, reţeaua lui trebuie să aibă achiziții în valoare de 200 puncte valorice.

 

Condiţiile de mai sus sunt atât de minime încât dacă cineva obţine aceste rezultate venitul aşteptat nu merită menţionat.

 

Punctele după achiziţii se adun în continuu, nu doar într-o lună, deci dacă cineva realizează 100 de puncte în luna respectivă iar reţeaua lui 800 de puncte, va începe luna urmîtoare cu 900 de puncte.

 

Punctele valorice au importanţă până la obţinerea (4500 puncte) nivelului Star Agent, care poate fi atins în cinci luni cu câte 900 de puncte pe lună.

 

Sistemul MLM al DXN este scutit de mijloacele convingătoare cum ar fi prevenirea, detaşarea, anularea lunară a punctelor, calificare obligatorie, etc.

 

Bonusuri în sistemul DXN MLM 

 

Afacerea DXN constă într-o varietate de bonusuri de reţea:

 

Bonus de grup (100 PPV şi  300 PGPV pe lună)           6% - 21%
Bonus de grup Star         25% - 37%
Bonus de dezvoltare        15 %
Participare la fondul de profit internaţional     2 %
Bonus de conducere 15%
Stimulent de călătoarie cu seminar 2%
Stimulent în numerar, se acordă o singură dată    130 EUR
Stimulent în numerar de călătorie, se acordă o singură dată       900 EUR

 

Venitul tău, în funcţie de vânzările lunare realizate din reţeaua ta, va fi diferenţa dintre nivelul de bonus aparţinând tuturor performanţelor (puncte valorice realizate) şi nivelul de bonus realizat de persoanele din generaţiile tale inferioare.

 

După atingerea nivelului Star Agent, apoi a nivelului Star Diamond există diferite bonusuri de conducere, care nu sunt legate de adâncimile reţelei, se cuvin după cifra de afaceri din reţea. Condiţia pentru atingerea nivelurilor de director este ca trebuie să aveți directori diferiți pe diferite linii.

 

Descriere detailată găseşti în meniul Descărcări, precum şi în Planul de marketing DXN.

 

Rețea optimă în afacerea DXN

 

Cel mai important este pornirea rapidă!

 

Esența afacerii MLM este duplicarea. Cu cât petreci mai mult timp în afacere fără performanţe cu atât va fi mai greu să declari autentic că această afacere este superbă. Dar dacă oamenii văd cât de uşor şi rapid creşte reţeaua ta, se vor alătura şi ei cu plăcere.

 

Nu uita că nu o să ai noi distribuitori, noi colegi dacă păstrezi această oportunitate în secret! Să spui la cât mai multe persoane, trimite pentru cât mai multe cunoştinţe adresa paginii tale de web şi vei vedea ca şi Tu, vor dori şi ei să se alăture acestui sistem grozav.

 

Ai întrebări? Le poți întreba aici:

Nume:
E-mail:
Mesaj:
   
and type the word! captcha
Solicit text nou!

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor
© Copyright DXN Europe 2009.